mondojob
Bine ati venit!
Folositi meniul pentru a
a naviga site-ul mondojob.ro

English

701608 accesari

6 utilizatori online
Firma admin
Prin noi cunoasteti competenta!

Pentru a dezvolta o afacere de succes, aveti nevoie in mod cert de un colectiv de oameni competenti.

Fiind constienti de faptul ca principalul capital al unei organizatii il reprezinta oamenii, ca element de diferentiere si eficienta intr-un mediu din ce in ce mai concurential, firma noastra are ca scop dezvoltarea unei relatii de succes cu clientii sai (atat companii angajatoare cat si candidati), pentru crestera performantelor lor, aplicand cele mai noi si eficiente metode existente in domeniu la ora actuala.

Se poate constata ca motivatiile, cerintele si comportamentul actualilor angajati sunt pe cale de a se modifica radical. O neincredere generala fata de companie si de valorile ei traditionale, dorinta de siguranta, dar si de a avea o evolutie rapida in ierarhie, aspiratia de a fi util si de a-si pune in practica cunostintele, o mai mare sinceritate in raporturile cu alte persoane sunt doar cateva dintre trasaturile comune ale celor care solicita un post. Unei companii ii va fi din ce in ce mai greu sa nu tina seama de aceste trasaturi in procesul de recrutare si integrare a noilor angajati, sau in pregatirea si promovarea personalului.

Compania care abordeaza in mod profesionist resursele umane are toate sansele sa obtina performante ridicate in toate domeniile sale de activitate.
Desi activitatea de management al resurselor umane nu este noua, pana in prezent, in companiile romanesti nu s-a acordat decat in mod tangential importanta acestei probleme.

De aceea nevoia de profesionalism in domeniul resurselor umane a impus aparitia in Brasov a unei companii dedicate in intregime dezvoltarii personalului din organizatiile al caror management constientizeaza acest lucru.

Experienta si profesionalismul echipei noastre de specialisti in recrutare, evaluare si plasare personal poate veni oricand in sprijinul corporatiile care au sau nu au departament de resurse umane integrat.

Asadar va invitam si pe dumneavoastra sa apelati la serviciile noastre si sa aveti placerea de a gasi sau de a fi PERSOANA POTRIVITA PENTRU FUNCTIA POTRIVITA.

S.C. MONDOJOB S.R.L. este operator inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. sub numarul 3202, pentru prelucrarea datelor cu caracter personal
Pentru cunoasterea drepturilor in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal, puteti consulta Legea nr. 677 din 2001 sau http://legislatie.resurse-pentru-democratie.org


Angajament referitor la politica de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal

Protejarea siguranţei şi securităţii datelor dvs. personale este importantă pentru S.C MONDOJOB SRL; prin urmare, activităţile desfăşurate de societatea noastra sunt în conformitate cu legislaţia aplicabilă referitoare la protecţia siguranţei datelor şi la securitatea acestora.
SC MONDOJOB SRL, in calitate de operator de prelucrare a datelor cu caracter personal, mentioneaza, conform art. 24 alin. (2) din legea 677/2001, ca a fost inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal din cadrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 3202.
Conform cerinţelor Legii nr. 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, S.C MONDOJOB SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.
Va acordam posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noasta de date, fie personal sau online. In urma acestei inregistrari, S.C MONDOJOB SRL va colecta datele dumneavoastra personale, necesare desfasurarii activitatii societii, conform codului CAEN 7810 – “Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca”, cu care este inregistrata.
Scopul colectării datelor este: selectare si plasare forta de munca in vederea angajarii in strainatate sau pe teritoriul Romaniei.
Urmatoarele date au caracter personal si sunt solicitate de catre S.C MONDOJOB SRL in vederea prelucrarii lor pentru gasirea unui loc de munca:

- Numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, cetatenia, semnatura, date din actele de stare civila, telefon/fax, adresa(domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala-diplome-studii.

Refuzul dvs. determina imposibilitatea gasirii unui loc de munca conform proiectelor active din cadrul agentiei noastre.
.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:
- partenerilor contractuali ai operatorului ( firma-client)

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de:

• Dreptul de acces
- De a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram datele cu caracter personal. Poti solicita informatii privid activitatile de prelucrara a datelor tale.

• Dreptul la portabilitatea datelor:
- Datele personale pe care ni le-ai furnizat pot fi transmise partenerului contractual al operatorului.

• Dreptul la opozitie
- Vizeaza dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care are in vedere un interes legitim al operatorului.

• Dreptul la rectificare
- Corectarea datelor cu caracter personal inexacte/incomplete/ modificate

• Dreptul la stergerea datelor

- Retragerea consimtamantului in orice moment prin transmiterea unui e-mail, avand efecte doar pe viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila.

• Dreptul la restrictionarea prelucrarii:

- Poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor precum si in alte cazuri prevazute de lege.

< inapoi
© Copyright 2007 | mondojob®