mondojob
Bine ati venit!
Folositi meniul pentru a
a naviga site-ul mondojob.ro

English

539244 accesari

7 utilizatori online
Firma admin
Prin noi cunoasteti competenta!

Pentru a dezvolta o afacere de succes, aveti nevoie in mod cert de un colectiv de oameni competenti.

Fiind constienti de faptul ca principalul capital al unei organizatii il reprezinta oamenii, ca element de diferentiere si eficienta intr-un mediu din ce in ce mai concurential, firma noastra are ca scop dezvoltarea unei relatii de succes cu clientii sai (atat companii angajatoare cat si candidati), pentru crestera performantelor lor, aplicand cele mai noi si eficiente metode existente in domeniu la ora actuala.

Se poate constata ca motivatiile, cerintele si comportamentul actualilor angajati sunt pe cale de a se modifica radical. O neincredere generala fata de companie si de valorile ei traditionale, dorinta de siguranta, dar si de a avea o evolutie rapida in ierarhie, aspiratia de a fi util si de a-si pune in practica cunostintele, o mai mare sinceritate in raporturile cu alte persoane sunt doar cateva dintre trasaturile comune ale celor care solicita un post. Unei companii ii va fi din ce in ce mai greu sa nu tina seama de aceste trasaturi in procesul de recrutare si integrare a noilor angajati, sau in pregatirea si promovarea personalului.

Compania care abordeaza in mod profesionist resursele umane are toate sansele sa obtina performante ridicate in toate domeniile sale de activitate.
Desi activitatea de management al resurselor umane nu este noua, pana in prezent, in companiile romanesti nu s-a acordat decat in mod tangential importanta acestei probleme.

De aceea nevoia de profesionalism in domeniul resurselor umane a impus aparitia in Brasov a unei companii dedicate in intregime dezvoltarii personalului din organizatiile al caror management constientizeaza acest lucru.

Experienta si profesionalismul echipei noastre de specialisti in recrutare, evaluare si plasare personal poate veni oricand in sprijinul corporatiile care au sau nu au departament de resurse umane integrat.

Pentru a acoperi piata de munca din zona Moldovei, din luna mai 2007, S.C. MONDOJOB S.R.L. a deschis un punct de lucru la Iasi.

Asadar va invitam si pe dumneavoastra sa apelati la serviciile noastre si sa aveti placerea de a gasi sau de a fi PERSOANA POTRIVITA PENTRU FUNCTIA POTRIVITA.

S.C. MONDOJOB S.R.L. este operator inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. sub numarul 3202, pentru prelucrarea datelor cu caracter personal
Pentru cunoasterea drepturilor in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal, puteti consulta Legea nr. 677 din 2001 sau http://legislatie.resurse-pentru-democratie.org

< inapoi
© Copyright 2007 | mondojob®